Skytower

Welcome in Aotearoa, land of the long white cloud

Kia ora! Ofwel, welkom in het Maori. We zijn namelijk geland in Nieuw-Zeeland! Na een vlucht van 13 uur lang nacht – dat krijg je als je de ‘nacht achterna gaat’, zijn we aangekomen in Auckland. Vol goede moed zijn wij opzoek gegaan naar onze auto. 3 Uur later en na wat misinformatie zaten we dan eindelijk in onze Holden Barina RS. Juist ja, een auto die wij in Nederland niet kennen. Maar hij rijdt fijn! En plek zat. Wel even rekening houden met het links rijden natuurlijk. En het feit dat de richtingaanwijzer en de ruitenwisser omgedraaid zitten. Je raadt al welke onnodig gebruikt wordt!
Na een half uur rijden door Nieuw-Zeelands drukste stad (petje af, Sander) komen we aan in ons hotel. Hier zijn we twee nachten en dat geeft ons genoeg tijd om de stad te verkennen. Ook de iconische Sky Tower hebben we gezien (zie foto) maar nee, we zijn er niet vanaf gesprongen 😉
Morgenochtend (hier zondag ochtend) rijden we op tijd richting Paihia in Bay of Islands. Dit zal een rit van ongeveer 5 uur zijn met hele mooie uitzichten. Dan begint onze trektocht over de eilanden voor ons gevoel pas echt!
Afhankelijk van de internetverbinding zullen we over een paar dagen een nieuwe post maken en eventueel een foto galerij.
Bedankt voor het lezen! :)
P.S. het is hier precies 12 uur later, dus das makkelijk rekenen!

2 thoughts on “Welcome in Aotearoa, land of the long white cloud”

  1. Ben nu eindelijk gewend aan het tijd verschil bij jullie. Net zoals je zegt, het is gewoon twaalf uur later. Ik kom nu dus mijn bedje uit, en voor jullie gaat de avond nu beginnen. Slaap lekker voor straks. En een goede reis maar weer morgen. Xxx?

  2. Leuk om dit alles te lezen! Nog een fijne avond verder, lekker slapen en morgen genieten van de mooie tocht! Groetjes!

Laat een berichtje achter!